Se pregăteşte implementarea sensurilor unice pe străzile Mitropoliei şi Bastionului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Strada Mitropoliei - Foto: Arhiva
Strada Mitropoliei - Foto: Arhiva

Reconfigurarea zonei strada Andrei Şaguna – Bulevardul Victoriei se apropie de final. DPC va efectua în următoarele zile lucrările de definitivare a insulelor pe strada Andrei Şaguna, de marcare a trecerilor de pietoni, a locurilor de parcare şi a staţiei de autobuz.

Insulele de la intersecţia cu strada Dealului, acum conturate din elemente de plastic, vor fi amenajate cu borduri înalte. De asemenea, în apropierea intersecţiei cu strada Mitropoliei vor fi amenajate insule de refugiu pentru pietonii care traversează strada.

Vor fi de asemenea marcate două treceri de pietoni pe această stradă, una în dreptul insulei de la intersecţia cu strada Dealului şi una în dreptul Instituţiei Prefectului. Vor fi de asemenea marcate locuri de parcare şi se va finaliza şi marcajul staţiei de buz. De asemenea, va fi turnat un nou strat de asfalt pe două dintre cele trei benzi de circulaţie.

La sfârşitul săptămânii viitoare, după finalizarea lucrărilor enumerate mai sus, vor fi implementate sensurile unice şi pe străzile Mitropoliei şi Bastionului. Pe strada Bastionului se va circula dinspre panta Morilor spre strada Ioan Lupaş, iar pe strada Mitropoliei, pe tronsonul dintre strada Ioan Lupaş şi strada Andrei Şaguna se va circula dinspre strada I. Lupaş spre strada A. Şaguna.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite