Se lanseză în Sibiu campania medicală „Veghează la sănătatea ochilor tăi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 10 octombrie - 30 noiembrie 2011, persoanele diagnosticate cu diabet sau hipertensiune arterială beneficiază de examinare oftalmologică gratuită în farmacia Centrofarm din Sibiu, localitatea Şelimbăr, DN1, unitatea S4.

CITIŢI ŞI:

Weekend: Târg de produse tradiţionale şi ecologice în Muzeul în aer liber

Se primesc în continuare cereri pentru postul de recenzor. Vezi unde și când!

Sesiunile de testare fac parte din campania medicală “Veghează la sănătatea ochilor tăi”, organizată de Centrofarm și Europe Eye, cel mai mare spital de oftalmologie din Europa. Alături de Sibiu, campania se desfășoară în farmaciile din orașele Galaţi, Brasov, Iaşi, Târgu-Mureș și București.

Proiectul are ca obiectiv informarea publicului cu privire la riscul de a dezvolta complicații ale diabetului zaharat sau ale hipertensiunii arteriale, dar și facilitarea tratamentului pentru aceste afecțiuni. Consultațiile oftalmologice sunt realizate de către medici specializați, cu aparatură medicală de ultimă generație.

În urma rezultatului prezumtiv, pacientul este consiliat cu privire la complicațiile diabetului zaharat și ale hipertensiunii arteriale și este îndrumat către partenerii medicali pentru investigații suplimentare în vederea stabilirii diagnosticului de certitudine. În baza cardului de fidelitate sau a flyerului de campanie, clienții vor putea beneficia de oferte speciale în farmaciile Centrofarm și oferte la serviciile medicale (consult oftalmologic și examen al fundului de ochi).

Informații despre orarul de testare se pot obține gratuit la TelVerde 0800-07-03-07 sau consultând materialele informative disponibile în farmacii.
“ Estimăm că mesajele noastre vor ajunge la peste 500 000 de persoane, dintre care, peste 10 000 de pacienți care suferă de diabet sau hipertensiune arterială vor putea beneficia de control oftalmologic gratuit.” a declarat Dorin Catană, Director General Centrofarm.

“ În cadrul proiectului, ne dorim ca dialogul direct dintre specialiști și clienți, alături de materialele de documentare și tehnologia de ultimă oră să vină în sprijinul persoanelor care suferă de diabet sau hipertensiune arterială, pentru a-i informa cu privire la complicațiile acestor afecțiuni, cum ar fi retinopatia diabetică, a declarat Diana Olaru, Director Marketing Europe Eye.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite