Se închide strada Ţiglari. Nu se mai dau avize de săpătură la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrările începute vor ţine strada închisă cel puţin până la finele anului
Lucrările începute vor ţine strada închisă cel puţin până la finele anului

Municipalitatea sibiană va închide începând de azi o parte importantă din principala cale de acces în cartierul Ţiglari.

CITIŢI ŞI:

Strada Siretului redeschisă după investiţii de peste 5 milioane lei

Se redeschide oficial strada Câmpului din Sibiu

Astfel pe strada cu acelaşi nume, pe tronsonul cuprins între strada Eschil şi strada Măgheranului, accesul auto va fi interzis. „Circulaţia pe acest tronson va fi închisă până la sfârşitul acestui an. Riveranii vor circula astfel pe strada Câmpului”, a explicat Mirela Gligore, din cadrul biroului de presă al primăriei.

Autovehiculele cu greutate peste 7,5 tone vor putea utiliza traseul Măgheranului – Calea Şurii Mici – Kogălniceanu – Reconstrucţiei, pentru acces spre şi dinspre cartierul Ţiglari. Tot începând de azi municipalitatea nu va mai elibera avize de săpătură pentru lucrările la reţelele de utilităţi pe domeniul public.

„Eliberarea avizelor de săpătură va fi reluată în luna martie a anului viitor când condiţiile meteo vor permite executarea lucrărilor de refacere”, a mai explicat Mirela Gligore. În perioada sezonul rece vor putea fi efectuate doar intervenţii de urgenţă.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite