Se depun dosare pentru vânzarea de produse de sărbători în Centrul Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comercializarea produselor de sărbători pe domeniul public se va putea face anul acesta în perioada 3 – 27 decembrie.

VEZI AICI GALERIE FOTO CU BRADUL DE CRĂCIUN DIN PIAŢA MARE

CITIŢI ŞI:

Pregătiri pentru Târgul de Crăciun la Sibiu

Armata de ciocolată a lui Moş Crăciun invadează rafturile magazinelor

Direcţiile Silvice au stabilit câţi brazi vor tăia de sărbători

Municipalitatea sibiană a stabilit zilele trecute care vor fi locaţiile în care vor putea fi comercializate produsele care sunt specifice sărbătorilor tradiţionale de iarnă, respectiv Bulevardul Nicolae Bălcescu, în faţa Farmaciei numărul 24 şi vis-a-vis de aceasta, în Piaţa Unirii, în faţa magazinului Dumbrava dar şi în anumite zone din cartiere.

„Este vorba de bulevardul Mihai Viteazu, în cartierul Ştrand în zona Alcomsib, pe strada Semaforului, în zona Complex Cedonia şi pe strada Poiana din Valea Aurie” a explicat Mirela Gligore, şef serviciu de Presă de la primăria Sibiu. Comercializarea produselor destinate sărbătorii de Sfântul Nicolae va fi permisă pe domeniul public în perioada 3 – 6 decembrie, iar pentru produsele destinate sărbătorii Crăciunului s-a stabilit perioada 17 – 27 decembrie.

„Cei care doresc să comercializeze astfel de produse sunt rugaţi să se adreseze Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat din Piaţa Mică. Fiecărui comerciant i se va aloca o suprafaţă maximă de 2 metri pătraţi, taxa pentru persoanele fizice fiind de 1 leu metrul pătrat pe zi, iar pentru persoanele fizice taxa este de 2 lei metrul pătrat pe zi”, a mai explicat Mirela Gligore.

Anul trecut au fost eliberate 37 de avize pentru comercializarea produselor de sărbători, iar anul acesta, până în prezent, au fost eliberate 15 astfel de avize.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite