Scrisorile din închisoare ale lui Romulus Mailat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul acuzat de moartea unei italience se ruga în închisoare pentru ai lui şi spera să-şi mai vadă mama în viaţă. Gândurile lui se îndreptau şi spre sora cea mai mică, pentru care vroia să strângă din banii câştigaţi muncind în închisoare.

Citiţi şi:

Angela şi Mihai Bârlea sunt părinţi „de meserie”

Măturile ţiganilor din Prislop curăţă străzile olandezilor

În octombrie, se împlinesc patru ani de când un român ţinea prima pagină a ziarelor din România şi Italia. Romulus Mailat, un bărbat de etnic rromă din localitatea sibiană Avrig, era acuzat de agresarea şi violarea italiencei Giovanna Regianni. Femeia a fost găsită inconştientă intr-un sant de langa gara Tor di Quinto, iar dupa două zile a murit.

Deşi Mailat s-a declarat nevinovat, Inalta Curte de Casaţie de la Roma a decis condamnarea la inchisoare pe viaţă a acestuia, decizia fiind definitivă.

Acasă la Romulus Mailat, în localitatea sibiană Avrig, nu se mai ştie nimic de el de ceva vreme, de când mama lui şi-a pierdut telefonul mobil în care aveau numărul avocatei din Italia. Singurele amintiri sunt câteva scrisori trimise de Mailat când era deja după gratii.

CITIŢI CE LE-A SCRIS MAILAT DIN ÎNCHISOARE PĂRINŢIŢILOR ŞI SURORILOR DE LA AVRIG DOAR ÎN EDIŢIA TIPĂRITĂ A ADS SIBIU, CARE APARE MÂINE LA CHIOŞCURI. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite