Scandia bagă 40 de milioane de euro într-o fabrică de conserve la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania a investit 40 de milioane de euro într-o fabrică lângă Sibiu, care va avea o capacitate de producţie de 20.000 de tone de conserve pe an.

CITIŢI ŞI:

Exporturile societăţii Scandia compensează scăderea vânzărilor

VIDEO - Primăria Sibiu a contractat un împrumut de 11,5 milioane euro de la BERD

Investiţia este începută de mai mulţi ani. „În prezent, suntem în proces de mutare a liniilor de producţie şi de instalare a unor echipamente noi. Vom finaliza aceste lucrări în decembrie, însă fabrica este deja funcţională. Capacitatea de producţie va fi cu 30% mai mare faţă de cea din fabrica veche, pe care o aveam în centrul Sibiului, de 20.000 de tone de conserve pe an“, a declarat directorul general Scandia, Robert Redeleanu.

El a mai spus că Scandia va lansa în următoarele două-trei săptămâni o linie de produse gata preparate Bistro Line, pentru segmentul HoReCa, segment care are un potenţial ridicat.

Scandia face angajări
Scandia Food are 650 de angajaţi, iar potrivit directorului general, în perioada următoare va fi recrutat personal pentru departamentele de marketing şi vânzări şi pe segmentele de operaţiuni, producţie şi logistică.

Acţionarul majoritar al Scandia este firma Elga Comerţ, care deţine 80,69% din pachetul de acţiuni. Spot Industrial are o participaţie de 15%, iar restul de 4,31% se află în posesia unor persoane fizice.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite