Scandal pe Budai Deleanu din cauza terenurilor de fotbal de pe Milea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi sibieni ce locuiesc în zona Milea – Budai Deleanu se plâng că nu mai au trai din cauza unor ternuri sintetice de fotbal. Oamenii se simt terorizaţi din cauza limbajului folosit de cei care joacă fotbal până târziu în noapte.

CITIŢI ŞI:

Scandal pentru trenuri de fotbal sintetic la Sibiu

BRD Sibiu e mai tare ca BCR, Carpatica şi Banca Transilvania. La fotbal

Gaz Metan Mediaş are cele mai sexy suporteriţe (GALERIE FOTO)

Până nu demult una din zonele cele mai „invidiate”, de sibienii care stau la bloc, respectiv cea de case din perimetrul Milea – Moldoveanu – Vasile Aaron – Ştefan cel Mare, a devenit acum coşmar, cel puţin pentru locuitorii de pe strada Ioan Budai Deleanu. Totul s-a schimbat radical, de când, la intersecţia Milea – Budai Deleanu au răsărit două terenuri de fotbal, pe suprafaţă sintetică, poziţionate la nici 3 metri de mai multe case. Cei care şi-au dat acordul şi au semnat o hârtie în acest sens în favoarea proprietarilor terenurilor, au acum remuşcări şi regretă „afacerea” făcută. Supăraţi că nimeni nu îi bagă în seamă şi trebuie să suporte zi de zi limbajul cu caracter obscen al fotbaliştilor, oamenii au mers să facă plângere pe mesele consilierilor locali. „Nu pot să stau cu geamul deschis, mai ales după amiaza. Ce cuvinte ies din gura celor de pe teren nici nu vă pot reproduce. De ieşit în grădină să mai stăm să ne relaxăm nici nu mai poate fi vorba. Nu ne mai lăsăm nepoţii să se joace după amiaza pe afară. Plus că joacă fotbal până noaptea târziu”, spune Constantin Rădac, care are casă chiar lângă terenurile cu pricina.

Blocaţi în propria curte
La nici 5 metri distanţă de terenurile de fotbal locuieşte şi Ioan Suciu. Omul s-a resemnat cu problemele legate de terenuri. Când se apropie seara deja îşi face griji. „De vreo câteva ori a trebuit să mă sui pe gard şi să strig spre cei din teren să vină să îşi tragă maşinile din poartă, pentru a putea să ies şi eu din curte. Apoi sunt alţii nesimţiţi care aruncă cu pietre în câinii din curte pentru că latră. E un coşmar” a povestit omul în timp ce ne arăta pietrele împrăştiate prin curte.

Autovehiculele celor care joacă fotbal au devenit deja o obişnuinţă pe trotuarurile din faţa caselor de pe Budai Deleanu. „Vorbiţi cu patronul. Io nu mă bag şi nu spun nimic” a spus scurt la telefon un angajat al bazei. Patronul a avut însă telefonul închis în ultimele 24 de ore. Cel care deţine terenurile a comandat totuşi un studiu sonometric la o firmă abilitată, pentru a se arăta că zgomotul produs de maşinile ce trec pe Milea este mai mare decât cel făcut de cei care joacă fotbal.
CITEŞTE CE SPUNE PRIMĂRIA DESPRE ACEST SCANDAL, DISEARĂ ÎN

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite