Scandal monstru la Răşinari, ţinut două zile la secret

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat aflat în stare avansată de ebrietate a spart sâmbătă noaptea geamurile unei case din Răşinari, i-a înjurat şi i-a ameninţat pe poliţişti, şi a lovit un paznic. Evenimentul a fost ţinut două zile la secret de Poliţia Sibiu, şi anunţat abia astăzi, printr-un comunicat de presă.

Citiţi şi:

Bătut pe terenul de fotbal

Bătut de doi fraţi

Potrivit comunicatului transmis de poliţie la aproape două zile de la eveniment, bărbatul care a provocat scandalul locuieşte în imobilul respectiv împreună cu sora sa.

„Pe fondul stării avansate de ebrietate, în noaptea de 15 mai a.c., R.F., în vârstă de 29 de ani, a spart cu un topor geamurile locuinţei surorii sale, S.S., lovind şi uşa de acces în imobil”, se arată în comunicatul IPJ.

Potrivit documentului citat, oamenii legii din Răşinari, ajunşi la faţa locului, nu au reuşit să-l calmeze pe tânăr, care a devenit foarte reclacitrant atunci când poliţiştii i-au spus să-i însoţească la sediul Poliţiei din localitate. Mai mult, oamenii legii au fost înjuraţi şi ameninţaţi, iar paznicul de la Poliţie a fost lovit, bărbatul încercând să fugă.

„Unul dintre agenţii de poliţie a fost agresat verbal şi ameninţat de R.F., care a folosit împotriva acestuia cuvinte injurioase. În momentul încătuşării, bărbatul a opus rezistenţă, încercând să îi lovească pe poliţişti. În cadrul postului de poliţie, deşi încătuşat, bărbatul l-a lovit cu capul pe paznicul comunei Răşinari, încercând să fugă din sediul Poliţiei, însă poliţiştii l-au reţinut şi imobilizat”, se mai arată în comunicatul IPJ.

Bărbatul a fost prezentat ieri cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Împotriva acestuia instanţa a dispus interdicţia de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioada de 30 de zile.
 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite