Scad tarifele la aeroportul Internaţional Sibiu. Se introduc curse către Israel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean doreşte ca tarifele practicate pentru aterizare şi decolare să fie modificate din nou. Sibienii vor putea zbura pe viitor direct către Israel şi de pe aeroportul din oraş.

CITIŢI ŞI:

Aeroportul din Sibiu a primit oficial certificat Internaţional

Reparaţiile la pista Aeroportului Sibiu încep abia în noiembrie

VIDEO - Fuge terenul de sub pista aeroportului de 60.000.000 de euro din Sibiu (FOTO)

Ajustările de preţuri pentru tarifele de decolare şi aterizare şi serviciile aferente, efectuate de către cei de la aeroportul devenit între timp internaţional, nu au dat deloc rezultatul scontat atât de conducerea aeroportului cât şi de instituţia care patronează obiectivul.

Companiile aeriene de tip low-cost continuă să ocolească Sibiu şi datorită faptului că la Cluj sau Timişoara condiţiile financiare sunt deocamdată mai bune decât cele de la noi. Mai mult Blue Air, principalul operator aerian din Sibiu a renunţat la jumătate din cursele actuale şi asta nu a picat deloc bine la şefii de la Consiliul Judeţean.

Preşedintele CJ Sibiu, Martin Bottesch a explicat pentru Adevărul de Seară că va chema la discuţii conducerea Aeroportului şi va discuta şi cu membrii Consiliului de Administraţie de la aerogara sibiană pentru ca tarifele de „handling” şi „landing” practicate acum la aeroportul din Sibiu, să fie micşorate. „Tarifele aprobate la începutul anului vor fi cel mai probabil din nou modificate pentru a reuşi să atragem şi alţi operatori pe aeroportul nostru. Ar fi încă un avantaj în plus pe lângă acela că suntem aeroport de pe care se vor putea opera zbori în spaţiul Schengen. Trebuie să facem totul ca să reuşim să aducem mai multe companii aeriene la Sibiu” a declarat Martin Bottesch.
AFLĂ CE COMAPANIE AERIANĂ VREA SĂ INTRODUCĂ ZBORURI DIN SIBIU SPRE TEL AVIV, AZI ÎN

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite