Sărăcia se face simţită şi la Sibiu. Peste 24 de tone de făină distribuite gratuit sibienilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul acesta angajaţii Serviciului de Asistenţă Socială care se ocupă de distribuirea ajutoarelor în alimente venite din partea UE au observat un interes crescut din partea sibienilor pentru produsele distribuite.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO - Sute de sibieni la coadă pentru făina de la UE

De luni se distribuie ajutoarele UE la Sibiu

Din data de 11 octombrie au fost distribuite deja peste 24 de tone de făină către un număr de 1755 de persoane şi peste trei tone şi jumătate de biscuiţi unui număr de 2627 de persoane.

Pe această cale municipalitatea sibiană anunţă că de ieri a primit şi zahărul, iar persoanele care îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege pentru a putea beneficia de acest sprijin sunt aşteptate să vină să ridice şi acest produs.  Persoanele care au venit să ridice ieri biscuiţii şi făina au putut lua şi zahărul. Angajaţii SPAS au distribuit deja 491 de kilograme; fiecare beneficiar are dreptul la câte un kilogram de zahăr.

Beneficiarii vor putea ridica aceste ajutoare de la sediul magazinului Bricomat din Sibiu, Şoseaua Alba Iulia, nr. 112. de luni până vineri între orele 9 şi 15, cu cartea de identitate. În cazul persoanelor care nu se pot deplasa sau al minorilor, persoana care se prezintă în vederea ridicării produselor alimentare va prezenta în original cartea de identitate sau certificatul de naştere al minorului/beneficiarului şi cartea proprie de identitate.

Liniile de transport care fac legătura dintre oraş şi zona de distribuire a alimentelor sunt: autobuzele 111, 113, 114, 115, 117 şi 118.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite