Săptămâna începe în forţă, la Sibiu: concert Ştefan Bănică şi premieră la balet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Bănică
Ştefan Bănică

Sibienii sunt răsfăţaţi în acest început de săptămână, având parte de de un super concert cât şi de o premieră la Teatrul de Balet.

CITIŢI ŞI

Spectacol inedit la Sibiu, pe muzică de jucării chiţăitoare

În această seară, Casa de Cultură a Sindicatelor va găzdui un super concert, susţinut de Ştefan Bănică. Evenimentul face parte din turneul „Super-love“, prin care interpretul îşi promovează albumul cu acelaşi nume. Alături de trupa sa, Ştefan Bănică va cânta, în premieră lşa Sibiu, cântece de pe cel mai nou album, dar şi celebrele sale cântece, care l-au consacrat de-a lungul timpului.

Albumul conţine 11 piese pentru toate vârstele şi toate gusturile, plus hitul „Super-love“ şi va putea fi cumpărat de sibieni de la standul special amenajat în incinta Casei de Cultură. Biletele pentru concertul din această seară costă între 50 şi 60 de lei, în funcţie de locul în sală. Concertul începe de la ora 20.00.

Gissele din Coreea

La fel de atractivă se anunţă şi “Giselle”, noul spectacol al Teatrului de Balet din Sibiu. Programat pentru mâine şi poimâine seară, spectacolul va avea loc tot Casa de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 19.00. Coregrafia spectacolului este semnată Jean Coralli şi Jules Perrot iar pe scenă se vor afla, printre alţii, Hye Min Hwang şi Jae Yong Ohm, balerini ai Universal Ballet Company din Seul, Coreea. Biletele se găsesc la Casa de Cultură a Municipiului, iar în seara spectacolului se vor găsi la intrarea în sala de spectacol.

Preţul unui bilet este de 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite