Săptămâna comediilor, la Teatrul Naţional „Radu Stanca“, din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei spectacole vor fi puse în scenă de actorii sibieni, la sfârşitul acestei săptămâni.

Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu deschide programul lunii februarie, vinerea aceasta, la ora 19.00, cu premiera comediei „Doamna de turtă dulce”, în regia lui Şerban Puiu.

Seria comediilor continuă însă pe întreaga durată a acestui sfârşit de săptămână cu spectacole regizate de Şerban Puiu, scena teatrului găzduind sâmbătă de la ora 19. 00 cea de-a doua reprezentaţie a spectacolului „Îmi place cum miroşi!”, iar duminică, tot de la ora 19:00, spectacolul „O noapte furtunoasă”.

Lună plină

Actorii sibieni nu se dezmint nici luna aceasta şi vin în faţa publicului sibian cu o serie de surprize, care mai de care mai interesante. „Cu siguranţă că una dintre cele mai aşteptate reluări din această lună este cea a spectacolului „Nora” în regia lui Radu – Alexandru Nica, spectacolul fiind prezentat pe scenă după mai bine de un an“, spune Adrian Tibu, purtător de cuvânt al teatrului sibian.

Programul acestei luni cuprinde şi un spectacol special de Ziua Îndrăgostiţilor, când pe scena teatrului se va juca „Cerere în căsătorie”.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite