ŞOCANT - Un bărbat din Mag şi-a violat fiica de 12 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clipe de coşmar a trăit o fetiţă de doar 12 ani din localitatea sibiană Mag. În noaptea de vineri spre sâmbătă, ea a fost violată cu bestialitate chiar de către tatăl ei.

Citiţi şi:

Un sibian a jefuit două femei,iar pe una a încercat să o violeze

Braşov: Tânără din Făgăraş,violată pe un câmp din Sibiu

Violatorul tinerei din Făgăraş,reţinut de poliţiştii sibieni

Potrivit unor surse judiciare, Ioan Georgică, cel care şi-a supus la chinuri crunte propriul copil, este proaspăt eliberat din penitenciarul Dej, unde a fost închis pentru tâlhărie.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, bărbatul s-a aşezat în patul în care stătea fiica lui, în vârstă de doar 12 ani, a obligat-o să se dezbrace şi a violat-o.

Nu a ţinut cont că în încăpere mai erau alte două persoane, respectiv doi nepoţi de-ai lui, unul de 19 iar celălalt de 20 de ani. Mai mult, în faţa poliţiştilor bărbatul a susţinut senin că nu şi-a violat fetiţa, însă certificatul eliberat de cei de la Medicină Legală a spus cu totul altceva.

Micuţa mai are un frate, care în noaptea respectivă nu era acasă. Locuiesc cu toţii în casa bunicii, care a murit în urmă cu doi ani. Mama copiiilor i-a părăsit, plecând în Spania împreună cu un alt bărbat, şi până să se întoarcă acasă tatăl aflat în puşcărie, copiii au fost în grija verilor mai mari, care erau în încăpere şi atunci când a s-a petrecut grozăvia.

Bărbatul a primit aseară mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, fiind cercetat pentru incest şi viol. Dacă va fi găsit vinovat, riscă între 10 şi 20 de ani de închisoare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite