ȘOCANT - Și-a pierdut copilul de doar 6 anișori, la beție (VIDEO - GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din localitatea sibiană Ațel și-a pierdut azi noapte copilul de doar 6 anișori după ce atât ea cât și concubinul ei au băut împreună. Acum, micuțul este căutat de zeci de localnici, polițiști și pompieri. 

VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA AȚEL

La operațiunile de căutare sunt folosiți inclusiv inclusiv câini special antrenați. 

”Am fost solicitați de poliția din comuna Ațel la căutarea unui copil care se presupune a fi căzut în această vale. Am format două echipaje de căutători, cu sape, cu furci, cu mijloace de intervenție. Căutările continuă până la lăsarea întunericului, și dimineață le vom relua”, a spus plutonierul adjuntant Mihai Răduță, de la Detașamentul de Pompieri Mediaș. 

Mama băiatului susţine că na dormit cu copilul afară, i-a observat lipsa în cursul nopţii, dar s-a gândit că este în casă şi s-a culcat la loc. Abia dimineaţă, şi-a dat seama că micuţul a dispărut. 

VEZI AICI CE SPUNE MAMA MICUȚULUI DESPRE CELE ÎNTÂMPLATE

Mama copilului, Magdalena Kadar

De cealaltă parte, tatăl lui aruncă toată vina asupra mamei, despre care susține că azi-noapte, când micuțul a dispărut, era băută bine. 

Tatăl copilului, Alexandru Szabo

VEZI AICI CE SPUNE TATĂL COPILULUI DESPRE CE S-A ÎNTÂMPLAT

Mătușa copilului spune că de băut au băut amândoi, și că au realizat efectiv dispariția micuțului abia de dimineață, când au și demarat căutările. 

Matușa copilului, Daniela Szabo

VEZI AICI CE A POVESTIT MĂTUȘA BĂIATULUI

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite