SIBIU: Primarul Iohannis păzit ca un preşedinte după ameninţarea cu moartea (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Klaus Iohannis beneficiază de protecţie non-stop din partea poliţiei comunitare după ce a primit o scrisoare în care era ameninţat cu moartea.

Citiţi şi:

Ameninţarea cu moartea la adresa primarului Iohannis, anchetată de poliţie

Scrisoarea de ameninţare cu moartea primită de către edilul şef al Sibiului, cu o zi înainte de turul al doilea al alegerilor prezidenţiale din data de 6 decembrie, a pus pe jar autorităţile abilitate în cercetarea acestui caz. După ce scrisoarea cu pricina a ajuns la Inspectoratul Judeţean de Poliţie, instituţie care a demarat deja o anchetă, Klaus Iohannis este păzit ca ochii de cap de către poliţiştii comunitati. Primarul este păzit aproape ca un demnitar de stat. Edilul şef al Sibiului beneficiază de protecţie 24 de ore din 24 din partea serviciului de poliţie comunitară, serviciu subordonat chiar instituţiei pe care o administrează. De săptămâna trecută Poliţia Comunitară a inclus şi strada Bâlea printre artele ce sunt patrulate. „Poliţia Comunitară Sibiu a inclus strada Bâlea în lista cu obiectivele de patrulare din municipiu” a confirmat Mirela Gligore din cadrul Biroului de Presă al Primăriei Sibiu. Imaginile video edifică faptul că locuinţa omului din fruntea primăriei Sibiu este monitorizată de către poliţiştii comunitari

Viceprimarul nu comentează

Viceprimarul Virgil Popa s-a ferit să îşi exprime opinia vizavi de ameninţarea primită de omul alături de care se ocupă de frâiele urbei de pe Cibin. Acesta spune totuşi că aşteaptă rezultatele anchetei. „Nu vreau eu să comentez acest incident. Tensiunea din campania electorală şi-a spus probabil cuvântul. Nu doresc să dezbat acest subiect” a spus Popa. Pe de altă parte ancheta poliţiei este în plină desfăşurare.

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite