S-au pus în vânzare biletele pentru Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biletele pentru cel mai aşteptat eveniment al anului la Sibiu – Festivalul Internaţional de Teatru – s-au pus începând de ieri în vânzare. Programat a se desfăşura în perioada 27 mai – 5 iunie FITS poartă anul acesta numele „Comunităţi”.

CITEŞTE ŞI:

Lună plină la Teatrul Naţional “Radu Stanca”: două premiere şi serie de documentare pe TVR

Agenda de evenimente este una deosebit de bogată, aducând publicului producţii reprezentative ale marilor companii din străinătate şi din România. În total, vor fi sute de evenimente în oraşul vechi, spectacole de stradă, spectacole de teatru-dans, flamenco, balet, dans contemporan, teatru de păpuşi, circ, spectacole de lumini, muzică, pantomimă, dezbateri, expoziţii, lansări de carte, transformând Sibiul într-o capitală culturală a lumii. Secţiunea spectacole eveniment va prezenta producţiile unora dintre cei mai importanţi şi apreciaţi artişti de pe scena internaţională.

Una dintre cele mai bine cotate companii japoneze de teatru experimental, Yamanote Jijosha, va reveni la Sibiu pentru a prezenta spectacolul „Parfum de iubire, parfum de tămâie”, folosind tehnica de interpretare numită Yojo-han.

Tot în cadrul acestei secţiuni, festivalul oferă un focus Ascanio Celestini, unul dintre cei mai cunoscuţi actori, dramaturgi şi regizori de film italieni ai momentului. Faimosul regizor italian va prezenta la Sibiu trei dintre producţiile sale de excepţie: Oaia neagră, Poveşti despre nebuni şi Fabrica.

În total, organizatorii au pus în vânzare peste 10.000 de bilete. Preţul unui bilet variază între 10 şi 40 de lei, în funcţie de eveniment şi locul în sală. Acestea pot fi achiziţionate online de pe adresa bilete.sibfest.ro sau direct de la Agenţia Teatrală din Sibiu din bulevardul Nicolae Bălcescu, de luni până vineri, între orele 11:00 – 18:00.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite