S-au prăvălit lemnele din remorcă pe autobuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au ajuns la spitalul judeţean cu răni grave, după ce autobuzul în care se aflau a fost lovit de un buştean de aproape 3 metri lungime.

Accidentul s-a produs în Cornăţel, la moezul nopţii. Un bărbat de 45 de ani din Tălmaciu mergea de la Agnita spre Sibiu cu un camion ce tracta o remorcă, încărcată cu lemne de foc. Nu a verificat dacă buştenii sunt bine prinşi iar la un moment dat unul dintre aceştia, de aproape 3 metri lungime, s-a prăvălit din remorcă lovind parbrizul autobuzului. Oamenii legii susţin că totul a fost posibil datorită faptului că dimensiunile gabaritice ale materialului transportat depăşea capacitatea remorcii.

„Imediat după producerea evenimentului rutier conducătorul autoutilitarei a părăsit locul accidentului fără încuvinţarea organelor de poliţie, fiind depistat la scurt timp şi oprit în trafic de echipajele poliţiei rutiere“, spune Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului două persoane din autobuz au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate de urgenţă la spitalul judeţean din Sibiu. Starea lor este stabilă acum.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite