S-au conturat sensurile giratorii de la Podul Peco

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sensul giratoriu din Piața Unirii
Sensul giratoriu din Piața Unirii

Sensurile giratorii de la podul Peco de pe Şoseaua Alba Iulia sunt deja conturate cu elemente din plastic. Semaforizările de la intersecţia Şoselei Alba Iulia cu strada Maramureşului şi cu strada Autogării au fost desfiinţate, circulându-se conform regulilor aplicabile în sensurile giratorii.

În următoarele zile DPC va executa lucrările de asfaltare a zonei noilor sensuri giratorii.

Pe strada Avram Iancu va începe de luni, 1 octombrie, coborârea cablurilor electrice aeriene. Lucrarea aparţine societăţii deţinătoare a reţelei electrice şi va presupune săparea unui şanţ în trotuare pentru introducerea cablajelor. Lucrarea se va desfăşura pe tronsonul dintre Piaţa Mare şi strada Felinarului.

Lucrări la străzi, în week-end

Strada Octavian Goga va fi închisă pe un sens la capătul dinspre strada Argeşului în zilele de 29 şi 30 septembrie. Închiderea este necesară pentru efectuarea lucrărilor de modernizare a reţelei de canalizare. În intersecţie se va putea totuşi pătrunde pe sensul dinspre strada Octavian Goga către strada Argeşului.

Lucrări de canalizare şi pe Bulevardul Mihai Viteazu. Constructorul va traversa acest bulevard în zona bisericii de la intersecţia cu strada Nicolae Iorga. Pentru executarea acestor lucrări este necesară devierea traficului pe celălalt sens, pe o porţiune a străzii, în zilele de 29 şi 30 septembrie. Se va lucra de asemenea la canalizare şi pe aleea din spatele blocurilor turn de pe Bulevardul Mihai Viteazu.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite