S-a sinucis din dragoste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 24 de ani şi-a pus capăt zilelor, în mod inexplicabil.Sibianul s-a spânzurat într-o clădire părăsită din localitatea sibiană Avrig şi a fost descoperit de trecători.

În urmă cu aproximativ o lună de zile tânărul împlinise 24 de ani. Nimic nu părea a-i umbri viitorul. Avea tot ce îi trebuia, spun apropiaţii, dar zilele trecute, ceva l-a determinat să îşi încheie socotelile cu viaţa. A plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Disperate, rudele au început să îl caute, văzând că nu au niciun semn de la el. În final, nişte localnici din Avrig aveau să le dea părinţilor vestea cea neagră, după ce au sunat şi la poliţie. Adolescentul se spânzurase într-un imobil părăsit din strada Cânepi din Avrig.

În zadar au fost alertaţi medicii de la SMURD. Un echipaj a ajuns în scurt timp la locul cu pricina, medicii au încercat să îl resusciteze pe băiat mai bine de 30 de minute, dar totul a fost în zadar.

Oamenii spun că suferise o decepţie în dragoste, iar apparent, aceasta ar fi putut fi cauza care l-a determinat pe tânăr să se sinucidă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite