S-a semnat contractul de lucrări pentru Calea Poplăcii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Contractul de lucrări pentru reabilitarea străzii Calea Poplăcii a fost semnat miercuri, 27 iunie, la sediul Primăriei Sibiu de către primarul Klaus Iohannis şi reprezentanţii constructorului care a câştigat procedura de achiziţie, SC Geiger Transilvania SRL.

Valoarea contractului semnat este de 4.053.482,17 euro, cu TVA inclus. Lucrările prevăzute pe această stradă care măsoară 1,74 km lungime includ atât reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare cât şi infrastructura rutieră.

„Lucrările la reţele presupun reabilitarea reţelelor de transport de apă şi canalizare, lucrări mari care presupun săpătura la o adâncime mai mare. De asemnea se va moderniza reţeaua de distribuţie de apă şi canalul pluvial. În cadrul contractului semnat sunt prevăzute şi lucrările de reabilitare a carosabilului, a trotuarelor, amenajarea de spaţii verzi, locuri de parcare şi piste de biciclete. Va fi amenajat pe această stradă un nou sens giratoriu în Piaţa Sadu”, spune Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

În plus faţă de acest contract de lucrări, municipalitatea va încheia un alt contract pentru înlocuirea sistemului de iluminat public existent. Valoarea indicatorilor economici pentru această lucrare este de 1.356.980 lei. Vor fi montaţi pe această stradă 94 de stâlpi de iluminat şi instalaţiile aferente.

Durata de execuţie a acestor lucrări este de 18 luni, iar perioada de garanţie pentru lucrările efectuate este de 4 ani.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite