Roman si Vukadinovic au semnat cu Gaz Metan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gaz Metan Medias a perfectat încã douã transferuri în actuala campanie de transferuri, atacantul Dan Roman si fundasul Ivan Vukadinovic semnând pe 3 ani si jumãtate cu gruparea din Medias.

CITEŞTE ŞI:

FC Timişoara  - Gaz Metan Mediaş se joacă sâmbătă, de la 19.00, şi este transmis de DigiSport

Medieșeanul Muth, convocat la Naționala de Tineret al României!

Sibiul organizează All Star Game-ul baschetului românesc în 2011

"Desi campania noastrã de transferuri este cam sãracã, am reusit sã transferãm pânã în aceastã datã, trei jucãtori: Bratu, Dan Roman si pe Ivan Vukadinovic. Pe Dan Roman îl cunosc de când era junior, de la Bistrita, apoi drumurile noastre s-au despãrtit. Într-un final am ajuns sã lucrãm din nou împreunã. Sper sã fie de bun augur acest transfer, mai ales pentru el. În privinta lui Ivan, si l-a dorit mult antrenorul. Vine din prima ligã din augur acest transfer, mai ales pentru el. În privinta lui Ivan, si l-a dorit mult antrenorul. Vine din prima ligã din Serbia, iar Cristi Pustai e foarte multumit de el. Toti jucãtorii au semnat un contract pe 3 ani si jumãtate cu Gaz Metan", a declarat directorul general al Gazului Metan, Ioan Horoba.

Ioan Horoba a mai declarat cã, desi obiectivul impus pentru actualul sezon este clasarea pe locurile 1-8, îsi doreste o calificare într-o cupã europeanã. "Dacã totusi am ajuns aici, pe locul 5, ar fi pãcat sã dãm cu piciorul la aceastã ocazie. Dacã vom avea un parcurs la fel de bun cum am avut în turul campionatului, eu zic cã nu ar fi nicio problemã sã terminãm pe locul 5. Însã, vã spun, nu o sã facem nici înmormântare dacã nu o sã terminãm pe un loc de cupã europeanã, si nici nuntã, dacã o sã terminãm. Suntem un club echilibrat, ne dorim sã ajungem într-o cupã europeanã, dar obiectivul nostru pentru aceastã ediþie de campionat este clasarea pe locurile 1-8", a conchis Horoba.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite