UPDATE Rezultate Bac 2011, sesiunea de toamnă. Doar 21,9 la sută promovabilitate în judeţul Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rămâi pe sibiu.adevarul.ro pentru a fi primul care află ce rezultatele obţinute la Bacalaureat în Sibiu pentru sesiunea din toamnă.

CITEŞTE ŞI:

144 de absenţi şi doi candidaţi daţi afară pentru copiat, la Bacalaureat, în Sibiu

Promovabititatea la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat, în judeţul Sibiu, este de 21,95 la sută, elevii nemulţumiţi de notele obţinute putând depune contestaţii duminică după-amiază.

CLICK AICI PENTRU REZULTATELE LA BACALAUREAT 2011 SESIUNEA DE TOAMNĂ

Potrivit şefului Inspectoratului Şcolar al judeţului Sibiu , Constantin Gorun, la a doua sesiune a examenului de bacalaureat s-au înscris 1.912 elevi din întreg judeţul Sibiu, dintre care au fost prezenţi în sălile de examen doar 1.567.

"În urma evaluării lucrărilor acestor elevi procentul de promovabilitate este de 21,95, comparabil cu cel din anul trecut, când a fost tot în jur de 30 de procente. Rezultatele reflectă gradul de pregărire a elevilor",a declarat, duminică, Constantin Gorun.

Potrivit acestuia, duminică, între orele 16.00 şi 20.00, elevii nemulţumiţi de notele obţinute pot depune contestaţii.

În judeţul Sibiu, pe parcursul probelor scrise patru elevi au fost eliminaţi, unul pentru că a fost prins copiind, iar trei pentru că au folosit telefoanele mobile în sălile de examen.

La sesiunea din vară a examenului de bacalaureat, promovabilitatea în judeţul Sibiu a fost de 53,32 la sută, peste media pe ţară.

Click aici pentru a vedea rezultatele pe judeţul Sibiu la Bacalaureat, sesiunea de toamnă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite