Revelionul artiştilor sibieni, în Oldies Pub

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au cântat şi au dansat pentru toată lumea, iar acum le-a venit şi lor rândul la distracţie. Artiştii sibieni, de la actori, pictori, poeţi sau cântăreţi, sunt invitaţi în această seară în Oldies Pub, acolo unde va fi organizat Revelionul artiştilor.

Startul distracţie se va da la ora 21.00. „Este o idee veche, pe care vroiam de mult timp să o punem în practică. Ceea ce vrem noi, de fapt, este să adunăm toţi artiştii într-un singur loc şi să realizăm astfel un eveniment mai deosebit, pentru că nu s-a mai făcut de mult timp aşa ceva, în Sibiu“, ne-a explicat Răzvan Vandra, organizatorul evenimentului. 

Fiecare dintre artiştii care vor da curs invitaţiei vor susţine momente de aproximativ 20 de minute, prin care îşi vor dovedi încă o dată talentul, în faţa celorlalţi.

„ Avem deja confirmarea de participare de la şase trupe locale şi două tinere actriţe, care vor susţine un musical. Indiferent că sunt amatori sau profesionişti, ori sibieni care vor doar să se distreze, cu toţii sunt aşteptaţi la evenimentul din această seară“, a completat Răzvan Vandra. Intrarea la Revelionul artiştilor este liberă pentru toată lumea.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite