Revelion de pomină, la pensiunile pentru căţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Padocuri spaţioase,  mâncare premium şi apă la discreţie, periaj şi plimbări zilnice, dar şi terenuri uriaşe, pentru antrenamente şi socializare. De un astfel de tratament au parte patrupedele lăsate de stăpâni în pensiunile canine, în perioada sărbătorilor.  Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

La singura locaţie de acest gen din municipiul Sibiu câinii petrec, la rândul lor, un adevărat concediu. Cererile din partea sibienilor care vor să îşi răsfeţe prietenii necuvântători au crescut considerabil în perioada sărbătorilor, iar responsabilii pensiunii au grijă ca animalele să nu simtă lipsa stăpânilor.

30 de lei, o zi de cazare
Pe perioada şederii lor la pensiune, căţeii au parte de un adevărat răsfăţ, fiecare în parte primind o atenţie deosebită. Sunt cazaţi în padocuri spaţioase, dotate cu cuşti şi boluri pentru hrană şi apă, iar oameni cu experienţă în dresaj îi plimbă şi desfăşoară cu ei diferite antrenamente, în spaţiul de aproximativ 7000 de metri pătraţi al pensiunii. Singura regulă care se impune stăpânilor este să aducă certificatul medical al câinelui, din care să reiasă că acesta are vaccinurile la zi. „Atunci când vin la noi, toţi câinii se află într-un conflict. Fiind învăţaţi cu familia şi locuinţa lui, se întâmplă de multe ori ca, în faza de început, percepându-ne ca persoane străine, să nu ne accepte. În funcţie de rasă, unii au reacţii de agresivitate şi tocmai de aceea este nevoie de o perioadă de acomodare şi de o atenţie deosebită. Mai mult, noi întotdeauna le sugerăm clienţilor ca, dacă animalele au o jucărie sau o păturică pe care doarme în mod regulat acasă, să o aducă şi aici, pentru ca diferenţa să nu fie foarte mare“, explică Viorel Scânteie, colaborator al pensiunii Fly Dogs.
Pentru fiecare zi de răsfăţ a patrupedelor, sibienii plătesc câte 30 de lei. În această sumă sunt incluse atât cazarea, cât şi hrana şi plimbările zilnice. „Câinii sunt hrăniţi cu mâncare premium, care le asiugură proteinele necesare. Dacă animalul este însă obişnuit cu un anumit tip de hrană, stăpânul este liber să o aducă de acasă. În plus, în această perioadă destul de rece, câinii au nevoie şi de multă apă, pe care le-o schimbăm cu regularitate“, adaugă Viorel Scânteie.

Mai mult, câinele poate să fie adus la centru chiar de stăpânul lui, sau poate să fie preluat de acasă de către angajaţii pensiunii. Transportul se face cu remorci de ultimă generaţie, dotate cu aer condiţionat, muzică şi lumină, în interior, şi, în funcţie de distanţa dintre domiciliu, clientul plăteşte aproximativ 40-50 de lei. 

Clienţii sunt extrem de mulţumiţi

Fie că este vorba despre clienţi fideli sau despre oameni care au apelat pentru prima dată la serviciile pensiunii pentru patrupede, sibienii se declară extrem de mulţumiţi de condiţiile de cazare şi de modul în care câinii au fost trataţi.

„Lăsăm aici câinele de fiecare dată când plecăm în concediu,pentru că ştim cu siguranţă că are parte şi de condiţii, dar şi de un tratament deosebit. De fiecare dată l-am găsit curat, hrănit şi periat, exact în aceleaşi condiţii în care îl lăsasem. Noi suntem mutaţi din Bucureşti, la Sibiu, iar condiţiile de aici sunt mult mai bune decât în Capitală“, spune Lucian Olteanu, unul dintre clienţii pensiunii.

Pensiune şi la Mediaş

În afară de locaţia din mjunicipiul Sibiu, o altă pensiune canină mai există, în judeţ, la Mediaş. Şi aici, pentru cinci euro pe zi, patrupedele au parte de cazare şi mâncare, dar şi un teren pe care câinele trece printr-un dresaj de disciplină şi activităţi de socializare.

Mai mult,  o altă astfel de locaţie urmează să fie inaugurată în luna februarie a anului viitor şi la Tălmaciu. Pensiunea va pune la dispoziţia clienţilor 18 locuri de cazare, iar câinele se va bucura de hrană, plimbări şi asistenţă veterinară.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite