Revelion în familie pentru majoritatea VIP-urilor locale din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Primarul Klaus Iohannis, șeful IPJ Sibiu sau directorul executive al clubului CSU Sibiu au ales să facă Anul Nou alături de familii sau acasă. Șeful Inspetoratului pentru Situații de Urgență Sibiu va face Revelionul la serviciu.

CITIȚI ȘI:

S-a deschis oficial sezonul de schi la Arena Platoş din Păltiniş

Revelion cu trupe mai puţin cunoscute în Piaţa Mare din Centrul Istoric al Sibiului

Iohannis va fi în Piaţa Mare
Primarul Klaus Iohannis a ales să stea în oraș de Revelion. Edilul șef a mărturisit că la miezul nopții de Anul Nou va fi present în Piața Mare din central orașului. ”Voi fi alături de sibienii care vin în central Sibiului. Voi susține și un discurs foarte scurt, respective voi spune tradiționalul La Mulți Ani pentru toată lumea”, a spus Iohannis.

Gorun merge în Păltiniș
Inspectorul şcolar general, Constantin Gorun, va merge trece în noul an la o cabană din staţiunea Păltiniş, unde va merge împreună cu soţia. “Prima masă, a doua zi, o vom lua cu copiii, vine fiica noastră în ţară, cu familia, din Germania”, spune Constantin Gorun, care aşteaptă de la noul an “sănătate, stabilitate şi continuarea obiectivelor propuse la nivelul instituţiei”.

Prefectul sărbătoreşte pe lângă casă

După ce a ținut cu tot dinadinsul să fie în sânul familiei de Crăciun, prefectul Horațiu Răcuciu va fi de Anul Nou tot în zona Sibiului. ”Crăciunul îl petrec acasă la Săliște, iar pentru Anul Nou încă nu m-am decis, dar probabil tot prin apropiere”, a spus acesta cu câteva zile înainte de Crăciun

Şanta stă acasă şi e pesimist
Directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Adrian Şanta, va petrece noaptea dintre ani alături de familie, iar de la noul an nu are aşteptări foarte mari. “Nu aştept nimic, bun, sper să supravieţuim”, spune Şanta.

Mircea Vulc petrece lângă familie şi prieteni
Directorul Executiv al clubului CSU Sibiu, Mircea Vulc, cunoscut ca fiind un familist convins, a ales şi anul acesta să stea acasă de Sărbători. “Am avut un final de an mai agitat aşa că am ales ca şi de Crăciun şi de Anul Nou să stau acasă alături de cei dragi mie”, a spus Vulc.

Balcu pe baricade
Pe Cosmin Balcu, şeful Inspectoratului judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, noul an îl va prinde la muncă. “De Anul Nou, la fel ca şi ceilalţi ofiţeri care ocupă funcţii de conducere la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Cpt. Dumitru Croitoru" al judeţului Sibiu, sunt la datorie, petrec Revelionul muncind. Deşi nu suntem alături de familie şi de cei dragi, suntem mulţumiţi deoarece putem contribui la siguranţa lor. Aceasta ne este meseria, vrem s-o facem cum se cuvine şi suntem împliniţi sufleteşte că ne facem datoria”, spune Cosmin Balcu.

Ivancea în familie şi cu ochi în patru
Şeful IPJ Sibiu, comisarul Tiberiu ivancea, îşi va petrece sărbătorile de iarnă în familie. “În perioada Sărbătorilor şeful IPJ Sibiu va fi prezent la serviciu în cazul producerii unor evenimente nedorite şi îşi va petrece sărbătorile alături de familie şi de cei apropiaţi”, spune Anca Bloanca, dee la Biroul de Presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite