Revelion cu şuncă de Praga şi păstrăv la grătar la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cantina universităţii vă aşteaptă la chef şi distracţie
Cantina universităţii vă aşteaptă la chef şi distracţie

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu organizează  un revelion de criză, cu şuncă de Praga şi păstrăv la grătar.

CITEŞTE ŞI:

Jazz, pop şi muzică clasică, în noaptea dintre ani, la Thalia

Petrecerea de Revelion, între club şi restaurant

După ce a constat încă de anul trecut că are succes, Universitatea „Lucian Blaga” a decis să organizeze şi anul acesta propriul Revelion. Petrecerea nu este doar pentru studenţi sau profesori ci pentru toţi sibienii care vor să se distreze în noaptea dintre ani, în stil academic. În total, universitatea sibiană a scos spre ocupare peste 300 de locuri pentru petrecăreţi: 45 de locuri în spaţiile Centrului „Academica” şi alte 260 de locuri în spaţiile Cantinei Restaurant. Singurul criteriu pentru a putea lua parte la eveniment este achitarea taxei de 120 de lei.

De aceşti bani petrecăreţii primesc un mediu deosbeit, care conţine printre altele, şuncă de Praga, muşchi file, păstrăv la grătar, rulou cotlet de porc cu umplutură şi tort Diplomat. Cei interesaţi trebuie să ştie că de aceşti bani nu vor primi însă şi muzică live, la distracţie trebuind să contribuie chiar ei. „Vom avea muzică pe durata petrecerii dar va fi una mecanică.

Nici anul trecut nu am avut invitată vreo formaţie invitată dar asta nu înseamnă că lumea nu s-a simţit bine şi cei prezenţi nu s-au distrat”, spune Vasile Făgărăşan, organizatorul petrecerii de Revelion în Centrului Academica. În ciuda preţurilor destul de accesibile, până în prezent sibienii nu s-au înghesuit să ocupe pra multe locuri la petrecerea ULBS. Termenul limită pentru rezervări este data de 23 decembrie.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite