Reţeaua de gaz intră în reabilitare pe încă cinci străzi din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrările sunt făcute de E.On Gaz
Lucrările sunt făcute de E.On Gaz

Societatea deţinătoare a reţelelor de gaz a cerut şi primit din partea municipalităţii avizul pentru executarea unei serii de lucrări de înlocuire a reţelei proprii pe încă cinci străzi.

CITIŢI ŞI:

TIR-urile circulă prin centru Sibiului în weekend

Trafic restricţionat pe 8 străzi din Sibiu

Pe strada Fochiştilor lucrările vor fi executate în perioada 24 – 30 octombrie şi vor afecta doar una dintre benzile de circulaţie. În perioada 26 – 30 octombrie vor fi înlocuite conductele de gaz pe strada Locomotivei, urmând să fie închisă doar o bandă de circulaţie. O bandă de circulaţie se va închide şi pe strada Garibaldi, în perioada 28 – 30 octombrie, pentru executarea lucrărilor amintite.

„Echipele societăţii de gaz vor schimba conductele pe străzile Zaharia Boiu şi Ilie Măcelaru. Dat fiind faptul că aceste străzi primesc un volum mare de trafic, am dispus ca avizul să se acorde pentru efectuarea lucrărilor pe timp de noapte, când străzile amintite se vor şi închide traficului. Pe timpul zilei vor fi executate lucrări doar în spaţiile de parcare, traficul urmând să se desfăşoare în condiţii de şantier” a declarat primarul Klaus Iohannis.

Pe strada Zaharia Boiu lucrările vor fi executate în perioada 25 – 30 octombrie, iar pe strada Ilie Măcelaru perioada de lucru va fi în zilele de 29 şi 30 octombrie.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite