Sibiu: Reţea de şapte hoţi periculoşi, anihilată de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Reţea de şapte hoţi periculoşi, anihilată de poliţie
Sibiu: Reţea de şapte hoţi periculoşi, anihilată de poliţie

Poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Sibiu, au reuşit identificarea şi depistarea a şapte persoane, suspecte de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale şi locuinţe, în valoare de aproape 155.000 de lei.

În cursul zilei de miercuri, în cadrul activităţilor specifice circumscrise acţiunii „Tunetul”, poliţiştii de investigaţii criminale au declanşat o acţiune ce a vizat destructurarea unei grupări infracţionale. În baza informaţiilor deţinute, s-a stabilit faptul că membrii acestei grupări sunt suspectaţi de comiterea a 15 furturi din societăţi comerciale şi locuinţe, comise în Municipiul Sibiu şi din localităţi limitrofe. Din cercetări s-a stabilit că furturile au fost comise în perioada 04 mai – 27 septembrie, pe timp de noapte, prin efracţie sau escaladare. „Suspecţii au sustras scule electrice, componente electronice, sume de bani, alimente etc., prejudiciul fiind de aproximativ 154.727 lei” a explicat Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Arestaţi pentru 24 de ore
Au fost reţinuti, pe baza de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, în arestul I.P.J. Sibiu, membrii grupării. Aceştia sunt Doda Samoila, în vârstă de 27 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, Varga Vasile,  de 27 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, Bălcăceanu Alin, în vârstă de 29 de ani, domiciliat în Judeţul Mureş, Pădure Viorel, în vârstă de 30 de ani, domiciliat în Judeţul Hunedoara, Constantin Nicolae, în vârstă de 21 de ani, domiciliat în Municipiul Sibiu, Boica Silviu, în vârstă de 27 de ani, domiciliat în Municipiul Sibiu şi Pleşa Nicolae, în vârstă de 27 de ani, domiciliat în Municipiul Sibiu. Suspecţii sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. „În continuare, poliţiştii sibieni desfăşoară activităţi specifice, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestora. Membrii grupării au prezentaţi, joi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite