Restricţii de circulaţie pe Valea Oltului începând de mâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe şoferii care traversează Valea Oltului în primele ore ale următoarelor patru zile de sâmbătă vor avea mari bătăi de cap cu circulaţia.

CITEŞTE ŞI:

800.000 de lei pentru exproprieri pe DN1, drumul Braşov - Sibiu

Traficul pe Valea Oltului sufocat la intrarea dinspre Sibiu

Valea Oltului închisă pentru „rănguirea” stâncilor periculoase

Începând de mâine, traficul rutier pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu se va desfăşura cu dificultate timp de patru sâmbete, în zilele de 24 şi 31 iulie, respectiv 7 şi 14 august. Restricţiile vor intra în vigoare în intervalul orar 06.00-12.00. Motivul este dat de lucrările de consolidare a versanţilor. În aceste perioade circulaţia rutieră se va desfăşura în reprize de cinci - cincisprezece minute. În rest, se va circula alternativ, pe un singur fir.

"Se vor realiza lucrări de construcţie care constau în consolidarea versanţilor, în zilele de sâmbătă, respectiv 24 iulie, 31 iulie, 7 august şi 14 august, în intervalul orar 06.00-12.00, pe DN 7 (E 81), circulaţia rutieră urmând să fie închisă temporar în reprize de timp de circa cinci -cincisprezece minute. Pentru perioadele de timp în care nu se aplică restricţia, se va circula pe un singur sens, alternativ, folosindu-se semnalizarea cu piloţi de circulaţie", se arată într-un comunicat al Poliţiei Judeţene Vâlcea.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite