Reprezentant al mediului de afaceri olandez, din zona Haga: România o să devină o ţară foarte importantă pentru transporturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul municipiului Mediaş a avut astăzi o întrevedere cu reprezentanta mediului de afaceri din Olanda pentru a discuta posibilităţile de investiţii pentru oamenii de afaceri olandezi în municipiul de pe Târnava Mare.

CITEŞTE ŞI:

Mediaşul a piedrut în ultima fază întâlnirea cu FC Braşov. Eric nici nu a fost inlus în lot

 „În cadrul întâlnirii cu reprezentanta mediului de afaceri olandez din zona Haga am purtat discuţii foarte interesante referitoare la oportunităţile de colaborare în domeniul transportului, managementul deşeurilor şi turismului. Sperăm ca o parte din aceste oportunităţi să le concretizăm, în ideea în care în Mediaş sunt oportunităţi de investiţii, iar în Olanda sunt oameni de afaceri interesaţi să vină în zona noastră. Astfel de colaborări sunt importante pentru municipalitate, în ideea creării de noi locuri de muncă, acesta fiind motivul pentru care încercăm să punem în contact oamenii de afaceri din Mediaş cu cei din diferitele ţări cu care colaborăm instituţional“,  a declarat primarul Teodor Neamţu.

 „Întâlnirea pe care am avut-o astăzi la Primăria Mediaş a fost foarte interesantă şi am identificat oportunităţi de investiţii pentru oamenii de afaceri olandezi. Am toate speranţele că o să continuăm discuţiile despre transport, pentru că pentru Olanda este clar că România o să devină o ţară foarte importantă în acest domeniu. Nu numai pentru transporturi în ţară, ci şi transporturi prin România spre alte ţări. De asemenea, am identificat oportunităţi de colaborare în domeniul deşeurilor, dar şi al turismului. Am văzut foarte multe asemănări între regiunea de unde vin eu din Olanda şi zona Mediaşului“ a declarat Daniella Gidaly, reprezentanta mediului de afaceri olandez.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite