Repetiţie cu public la Teatrul Naţional „Radu Stanca”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă joi, 9 august, și vineri, 10 august, spectacolul „Gegen die Demokratie / Împotriva democrației” în regim de repetiție cu public.

Regizorul Alexandru Dabija și trupa Secției Germane a Teatrului Național din Sibiu pregătesc în premieră națională un spectacol provocator ce are la bază piesa dramaturgului spaniol Esteve Solar - „Contra la democracia”. Distins anul trecut cu premiul „Serra d’Or” pentru cea mai bună piesă, textul dramaturgului spaniol pornește de la ideea democrației ca o farsă ce produce orori la nivel mondial. Piesa îmbină comedia cu genul horror și face parte dintr-o trilogie alături de piesele „Contra el progrés” și „Contra l’amor”.

Spectatorii vor avea ocazia să vadă spectacolul în faza de repetiții joi și vineri de la ora 19:00, la sediul teatrului din bd. Corneliu Coposu nr. 2. Repetițiile cu public sunt oferite gratuit, iar intrarea se face în limita locurilor disponibile după regula primul venit, primul servit. Spectacolul este prezentat în limba germană, cu traducere în limba română și are o durată aproximativă de o oră.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Daniel Plier, Iulia-Maria Popa, Ali Deac, Wolfgang Kandler, Daniel Bucher și Emöke Boldizsár. Scenografia spectacolului poartă semnătura lui Dragoș Buhagiar, iar traducerea textului în limba germană a fost făcută de Charlotte Frei. „Gegen die Demokratie / Împotriva democrației” va avea premiera națională vineri, 28 septembrie, ora 19:00.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite