Regele şi prinţul Cioabă socializează pe facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De curând, cei doi au descoperit reţeaua de socializare şi  au de gând să iniţieze tot mai mulţi rromi în tainele internetului. Dorin Cioabă caută surse de finaţare pentru deschiderea unui centru care să şcolească romii în utilizarea internetului.

CITIŢI ŞI

Regele Cioabă: „Hoţii trebuie pedepsiţi indiferent că sunt romi,români,fracezi sau italieni“

Florin Cioabă, regele romilor, este pe facebook. Are 22 de prieteni şi aşteaptă confirmarea contului preşedintelui Traian Băsescu. Spune că reţeaua îi este tare dragă şi utilă în acelaşi timp, şi e încântat că poate salva nişte „galbeni“ discutând cu diverse personalităţi, lideri ai organizaţiilor de romi din întreaga lume, fără a cheltui. „Mai intru din când în când şi discut cu reprezentanţi ai Uniunii Internaţionale a Romilor, mai descarc de acolo poze de la diverse evenimente la care am participat, de la Strasbourg de exemplu“, spune Regele Cioabă. Florin Cioabă recunoaşte că nu e as, iar contul de facebook i l-a creat asistenta.

Prinţul e mult mai activ
Dorin Cioabă are 32 de prieteni. Fiul regelui se laudă că este prieten chiar şi cu Traian Băsescu. „Da, sunt prieten cu Traian Băsescu pe facebook, dar comunic în felul acesta mai rar cu el. Facebook-ul mi se pare extrem de util. Comunicăm foarte bine cu alţi lideri ai comunităţii de rromi. Mi-am postat acolo şi nişte fotografii de la absolvirea Facultăţii de Drept“, povesteşte mândru Dorin Cioabă.

De pe contul prinţului rromilor aflăm multe date despre acesta. Este manager al unei firme şi se declară interesat de: istorie, activităţi regilioase, sport, politica minorităţii romilor darşi de drept. Muzica lui preferată este cea clasică, dar şi cea creştină, iar emisiunile preferate sunt jurnalele de ştiri, dezbaterile politice, dar şi Cronica Cârcotaşilor sau Naşul.

Filme preferate de Dorin Cioabă sunt cele inspirate din faptele reale. Tot de pe contul de facebook al prinţului rromilor aflăm că îi place să citească diverse cărţi despre politică, literatură creştină şi drept. 

Citatul favorit al prinţului: „Învingătorii nu renuţă, iar cei care renunţă nu ajung învigători“. Spune că i se potriveşte de minune şi se caracterizează ca fiind: ambiţios, luptător, iubitor al succesului si funcţiei de conducere.

Dorin Cioabă spune pe facebook că îşi iubeşte familia şi este un credincios temător de Dumnezeu.

Cursuri pentru rromi
Dorin Cioabă spune că facebook-ul i-a dat mult de gândit şi pentru că îl consideră extrem de util, vrea să împărtăşească acest lucrur tuturor rromilor.

„E extrem de importat internetul în zilele noastre şi cred că i-ar ajuta şi pe rromi foarte mult. Găseşti multe informaţii pe internet. Acum sunt în căutarea unor surse de finaţatre să facem un proiect prin care rromii să fie instruiţi cum să folosească un calculator şi internetul“, adaugă Dorin Cioabă.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite