Regele romilor, Florin Cioabă, despre incidentul de la Mediaș ”Nu sunt de acord cu asemenea manifestări”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cioabă
Florin Cioabă

Florin Cioabă, regele romilor de la Sibiu, se declară neplăcut surprins de incidentul de la Mediaș, unde un bătrân a fost lovit în plină stradă de un grup de copii romi.

UPDATE: Agresorii bărbatului au fost identificați de polițiști. Este vorba despre 4 băieți și 2 fete, toți de etnie romă. Agresorii bărbatului bătut în plină stradă, la Mediaș, au fost identificați

Cioabă este de părere că principalii vinovați în astfel de cazuri sunt părinții, care nu se ocupă de copii așa cum ar trebui.

”Eu nu sunt de acord cu asemenea manifestări și cred că părinții ar trebui să-și educe mult mai bine copiii romi. Am văzut un caz asemănător în Sălaj, unde niște copii au atacat turiști străini, și cred că părinții trebuie să aibă grijă de copiii lor, să nu se ajungă la așa ceva. Nu este bine, astfel de incidente denotă lipsă de educație”, spune Florin Cioabă.

Reacția acestuia vine după ce un bărbat din Mediaș a surprins imagini șocante în care un bătrân este atacat în plină stradă de un grup de copii romi. VIDEO ȘOCANT Vezi cum un bătrân este atacat în plină stradă de o gașcă de copii romi

Polițiștii fac acum cercetări în acest caz, pentru a-i identifica pe agresori.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite