Red Bull Romaniacs dă peste cap traficul în Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia a anunţat câteva restricţii de trafic  pentru Concursul de motociclism „Red Bull Romaniacs”  din mun. Sibiu  şi pentru concursul de mountain bike”Cross Country” din staţiunea Păltiniş.

CITIŢI ŞI:

Turaţi motoarele, începe Red Bull Romaniacs!

Trafic şi traseele autobuzelor modificate de Red Bull Romaniacs la Sibiu

Vineri, în municipiul Sibiu, începând cu ora 12.00, se va închide circulaţia pe Bulevardul Coposu, pe porţiunea de drum cuprinsă între intersecţia cu Piata Unirii şi până la intersecţia cu str. Gheorghe Lazăr, pentru desfăşurarea în bune condiţii a concursului de motociclism „Red Bull Romaniacs”.

„Adresăm rugămintea conducătorilor auto să folosească rutele ocolitoare, cu precizarea că str.Noica la intersecţie cu str. Revoluţiei, până în Piaţa Unirii se află în lucru, motiv pentru care recomandăm conducătorilor auto să nu oprească pe această porţiune de drum pentru a se evita ambuteiajele ce pot apărea în trafic.”, spune Anca Bloanca, de la IPJ Sibiu. Bulevardul Cposu va fi închis până sâmbătă, 16.07.2011, ora 24.00.

„Informăm totodată conducătorii auto dar şi pe iubitorii de motociclism şi ATV, că în perioada 16 – 17.07.2011, în staţiunea Păltiniş se va desfăşura etapa naţională de mountain bike „Cross Country”, concurs care va avea loc în zona de pădure. Pentru evitarea oricăror evenimente, rugăm pe practicanţii acestui sport să acorde o atenţie deosebită în momentul în care vor întâlni delimitări ale traseului pe care se va desfăşura competiţia”, mai spune reprezentanta IPJ Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite