Record de vizitatori la Zoo, Baia Neptun şi în Turnul Sfatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele trei obiective publice şi turistice au avut parte de vizitatori mai mulţi decât în anul 2009, conform statisticilor făcute de primăria Sibiu.

CITIŢI ŞI:

Capitala Mărginimii Sibiului, „invadată“ de juni şi junese

Concerte cu Non Profit, Riff, Juke Box şi Cargo, de Revelion în centrul Sibiului

Spectacol „Muzicienii de ieri şi de azi” la Teatrul Gong

Grădina Zoologică stă foarte foarte bine la capitolul vizitatori: anul acesta cifra a ajuns la 178.000, mai mult cu aproximativ 3.000 faţă de anul trecut. Reamintim că Grădina Zoologică din Sibiu este printre singurele grădini din ţară care au intrat în acord cu cerinţele europene în domeniu prin executarea unor lucrări ample de reabilitare, modernizare şi extindere. Printre animalele pe care le pot vedea vizitatorii se numără recent şi două zebre.

Baia Neptun a înregistrat în 2010 un număr comparabil de clienţi cu anul precedent. În 2009, Baia Neptun a prestat servicii către aproximativ 87.000 de clienţi iar în primele 11 luni ale anului 2010 numărul acestora era deja de 78.000. Cel mai mic tarif practicat este de 3 lei pentru băi la cadă, iar cel mai mare este de 15 lei, pentru 2 ore petrecute la saună.

Turnul Sfatului a primit pe parcursul anului 2010 un număr de aproximativ 29.000 de vizitatori, în 2009 cifra fiind comparabilă – 24.000 de bilete vândute.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite