Sibiu: Record de vizitatori la Zoo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Record de vizitatori la Zoo
Sibiu: Record de vizitatori la Zoo

Investiţiile în modernizarea şi extinderea Grădinii Zoologice la peste 15 hectare se reflectă şi în numărul mare de vizitatori înregistraţi .

Din datele Primăriei, cu un an înainte de demararea investiţiilor în acest obiectiv, respectiv în 2005, Grădina Zoologică a avut 80.000 de vizitatori. În acest an, până în prezent, la Zoo au fost deja peste 138.000 de vizitatori.
„În 2006 am început lucrări ample de modernizare şi extindere a Grădinii Zoologice Sibiu care astăzi are un aspect plăcut şi atrage foarte mulţi vizitatori. Investiţiile făcute de municipalitate în acest obiectiv îşi confirmă astfel scopul şi rentabilitatea ” a declarat primarul Klaus Iohannis.
Până în prezent în Grădina Zoologică s-au investit peste 4 milioane de lei în extinderea spaţiilor destinate lupilor, urşilor, jaguarilor, lupilor albi, leilor, tigrilor, mistreţilor, maimuţelor şi ierbivorelor precum şi în reabilitatea lacurilor şi a aleilor.
Investiţiile vor continua pentru a aduce Grădina Zoologică din Dumbrava Sibiului la nivelul normelor europene cerute în acest domeniu.


 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite