Reconfigurare de trafic pe strada Târgul Fânului din Sibiu. Apar două giratorii noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Decizia a fost luată de primăria Sibiu pentru a fluidiza traficul într-o zonă foarte aglomerată: zona străzilor N. Teclu, Târgul Fânului şi Abatorului.

CITIŢI ŞI:

Drumul Jina – Şugag va fi gata în iulie 2011

Crapă zidurile de la casele de lângă viaductul din Gara Mică

Panouri solare de 3,2 milioane lei în patru instituții ale CJ Sibiu

Pe strada Târgul Fânului firma Sistem Yapi a introdus o nouă reţea de canalizare, iar firma SC Apă Canal lucrează în prezent la schimbarea ţevilor ce alcătuiesc reţeaua de apă. Aceste lucrări la reţelele de utilităţi vor fi finalizate complet până la sfârşitul acestei săptămâni.

SC DPC SA va începe lucrările de refacere a straturilor rutiere de pe această stradă. Lucrările vor consta în aşternerea unui nou strat de balast, piatră spartă şi asfalt. Pe porţiunea dintre strada Ocnei şi strada Viitorului va fi amenajată o insulă verde de departajare a sensurilor de mers cu o lăţime de 2 metri.  De asemenea, municipalitatea a aprobat şi dispus amenajarea a două noi sensuri giratorii: unul la intersecţia cu strada Viitorului şi unul la intersecţia cu strada Nicolae Teclu.

„Cele două sensuri giratorii vor asigura o mai mare fluenţă în circulaţie. Strada Abatorului este cu trafic greu, iar pe strada Nicolae Teclu volumul de maşini este destul de mare. Descărcarea către ieşirea din Sibiu se va face astfel mai repede prin sistemul de sens giratoriu.”  a declarat primarul Klaus Iohannis.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite