Sibiu: Recomandări de week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Recomandări de week-end
Sibiu: Recomandări de week-end

Dacă nu plecaţi din oraş în acest sfârşit de săptămână şi nu ştiţi unde vă puteţi distra, „Adevărul de Seară” vine cu câteva propuneri.

Diseară
Parada costumelor la „Cântecele Munţilor”

Cea de-a doua zi a Festivalului de Folclor aduce în faţa publicului unul dintre cele mai aşteptate momente şi anume Parada Portului Popular. Evenimentul este programat pentru ora 19.00, se va desfăşura pe traseul B-dul Nicolae Bălcescu-Piaţa Mare, si va continua cu un spectacol folcloric, de la ora 20.00.

DISEARĂ
Show incendiar în Cotton

Aşa cum ne-au obişnuit până acum, reprezentanţii clubului Cotton vă invită şi în această seară la un show incendiar, prezentat de Mya Mendes. Intrarea în club se va taxa cu 10 lei, în schimbul cărora clienţii vor primi un tichet de consumaţie.

Week-end
Cetatea Cisnădie în sărbătoare

În acest week-end, Cisnădia găzduieşte Zilele Cetăţii, eveniment care va avea loc la Biserica-Cetate din oraş. Dacă sâmbătă, localnicii şi vizitatorii sunt invitaţi să petreacă la „Noaptea Cetăţii”, pentru dunimică se pregăteşte o zi plină de muzică, dans, programe pentru copii şi distracţie din plin.

Duminică
Ansamblul Concertino la Cisnădioara

Stagiunea estivală a Plimbărilor Muzicale de la Cisnădioara aduce în această duminică în faţa publicului Ansamblul „Concertino”, condus de Johanna Halmenm. Concertul va avea loc la Biserica Evanghelică, de la ora 17.00, iar intrarea este liberă. Stagiunea continuă în fiecare duminică, până în 23 august.

Week-end
Groelanda, în expoziţie

Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu găzduieşte în această perioadă expoziţia foto „Drumuri în Groelanda”, semnată de artistul Paul-Andrei Iordache. Vernisajul expoziţiei a avut loc miercuri, iar fotografiile pot fi admirate zilnic, începând cu ora 10.00.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite