Sibiu: Recomandări de week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Recomandări de week-end
Sibiu: Recomandări de week-end

Dacă nu ştiţi ce să faceţi în acest week-end, „Adevărul de Seară” vine cu câteva propuneri pentru petrecerea timpului liber.

DISEARĂ
Trei concerte la ARTmania

Tristania, My Dying Bride şi Opeth sunt primele trupe care vor concerta în cadrul celei de-a IV-a ediţii a Festivalului ARTmania, care se va desfăşura până duminică la Sibiu. Primul concert este programat să înceapă la ora 20.00, distracţia continuând până după miezul nopţii. Preţul unui bilet este de 110 lei, iar pentru un abonament este de 180 de lei.

MÂINE
Crispus face spectacol în centru

24 de artişti în animaţie şi jonglerii cu foc de la Crispus, Fire Arts şi Amaro vor susţine mâine şi poimâne, începând cu ora 10.00, diverse ateliere de animaţie, jonglerii şi spectacole. Evenimentele la care sunt invitaţi toţi sibienii vor avea loc în cadrul Festivalului „The Art of Fire”, care va avea loc în centrul oraşului şi se va încheia duminică seara.

WEEK-END
Raliu Sibiului, în centrul atenţiei

41 de echipaje, opt probe speciale si 90,4 kilometri pe macadam. Acestea sunt coordonatele Raliului Sibiului, care are loc în aceste zile în Sibiu. Startul în prima super specială s-a dat astăzi la 17.40, iar cea de-a doua este programată pentru 19.20. Mâine, de la ora 10.00 vor începe şi celelalte şase probe, strartul urmând să se dea din faţa Sălii Transilvania.

MÂINE
Noaptea cărţilor deschise

Pe modelul nopţii albe a muzeelor, Librăria Humanitas de pe strada Nicolae Bălcescu organizează mâine seară Noaptea cărţilor deschise. Librăria va rămâne deschisă în noaptea de sâmbătă spre duminică, între orele 20.00 şi 02.00, sibienii beneficiind de o reducere de 20% pentru toate cărţile cumpărate. 

WEEK-END
“Rubens şi gravorii săi”, la Brukenthal

Sibienii care vizitează în această perioadă Muzeul Brukenthal au posibilitatea să admire expoziţia “Rubens şi gravorii săi”, care va rămâne deschisă la cabinetul de stampe până în data de 30 septembrie. O selecţie de 30 de stampe ale artistului Peter Paul Rubens va fi pusă la dispoziţia publicului de marţi până duminică, între orele 10.00 şi 18.00. 

MÂINE
Petrecere strălucitoare în Oxigen

Sibienii care aleg clubul Oxigen pentru distracţia de mâine seară vor avea parte de o petrecere plină de strălucire. Toate băuturile comandate vor fi servite în pahare iluminate, iar clienţii clubului vor primit din parte casei stick-uri luminoase, pentru a colora petrecerea. Intrarea este gratuită.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite