Sibiu: Recomandări de week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul de Seară” vă propune câteva locuri în care vă puteţi petrece timpul liber în acest sfârşit de săptămână.

DISEARĂ
Cătălin Botezatu îşi prezintă noua colecţie la Sibiu

Cea mai nouă colecţie a binecunoscutului creator de modă va fi prezentată în această seară publicului care va trece pragul clubului Kapital.  „Men Fashion Show”, aşa cum a fost denumit evenimentul, se anunţă a fi un spectacol de calitate, cu multe surprize.

Expoziţie
Tradiţia, în viziunea copiilor

Momentele inedite din cadrul celor 14 ediţii ale Olimpiadei „Meşteşuguri artistice tradiţionale” au fost reunite de reprezentanţii Muzeului „Astra“ in cadrul expozitiei „Micii meşteşugari, Mari păstrători ai tradiţiei“. Expoziţia, care cuprinde cele mai bune lucrări ale mai multor copii din diverse zone ale ţării, poate fi admirată până in data de 29 noiembrie, la subsolul Casei Hermes.

MOTORSPORT
O nouă etapă de Slalom Paralel

A cincea etapă din cadrul Campionatului de Slalom Paralel va fi organizată de CS Performance, mâine, la circuitul de Autocross din cartierul Ştrand. La start vor fi prezenţi şi câţiva piloţi din Campionatul Naţional de Raliuri, iar rezultatele vor fi transmise în timp real pe site-ul competiţiei, www.slalomparalel.ro.

MAINE
Sibienii au parte de „O noapte furtunoasă“

Stagiunea teatrală a actorilor sibieni continuă mâine seară cu spectacolul „O noapte furtunoasă“, o comedia în două acte după opera lui Caragiale. Spectacolul va fi prezentat pe scena teatrului Naţional „Radu Stanca“ mâine seară, de la ora 19.00. Preţul unui billet este de 10 lei, iar elevii, studenţii şî pensionarii beneficiază de o reducere de 50%.

DISEARĂ
„Bunica-i şefa“, la cinematograful Arta

Dragostea, drama şi comedia se reunesc într-un singur film, ce poate fi vizionat de cinefilii sibieni la cinematograful Arta de astăzi până joia viitoare. „Bunica-i şefa“ poate fi urmărit zilnic de la orele 14.00, 16.30, 19.00 şi 21.30, preţul unui billet fiind de 6 lei, pentru prima reprezentaţie şi de 8 lei, pentru următoarele trei.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite