Sibiu: Recomandări de week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Recomandări de week-end
Sibiu: Recomandări de week-end

Dacă nu plecaţi din oraş în acest week-end, „Adevărul de Seară” vă propune câteva locuri în care vă puteţi petrece timpul liber.

Seară jazz în Art Cafe
Cafeneaua artiştilor vă învită în această seară la un concert special de jazz, care va începe la ora 21.00. Concertul va fi susţinut de Simona Borcan- voce, Alexandru Svet-la clape şi Andrei Marcovici-la percuţie. Accesul este liber.

Next Generation Models la Ramada
Tinerele care visează să devină modele au şansa să îşi încerce norocul sâmbătă, la Hotelul Ramada, de la ora 11.00, la preselecţia concursului Next Generation Models 2009. Modelele selectate vor participa la finala din 30 noiembrie,  de la Teatrul National Bucuresti.

Retro party în Bohemian Flow
Începând din această săptămână, fiecare seară de sâmbătă va fi dedicată muzicii retro în culubul Bohemian Flow. Pretrecea începe la ora 22.00, iar Dj Maverick va avea grijă ca atmosfera să fie cât mai plăcută. Intrarea este liberă.

„Transport de femei“
Absolvenţii secţiei „Actorie“ din cadrul Universităţii „Lucian Blaga“ aduc în faţa publicului sibian spectacolul „Transport de femei“, în regia profesorului George Ivascu. Spectacolul, care strânge laolalta toate energiile şi emotiile celor opt tineri absolvenţi care fac parte din distribuţie va fi pus în scenă duiminică seara, de la ora 19.00, pe scena teatrului Naţional „Radu Stanca“.

Spectacol incendiar în Kapital
Clubul sibian promite un eveniment de senzaţie pentru toţi tinerii care vor trece pragul clubului în această seară. Şi asta pentru că Miki Love, Dj-iţa renumită pentru ca în timp ce mixează se dezbracă şi dansează topless, împreună cu trupa Boudoir Boys vor încinge atmosfera. Preţul unui bilet este de 10 lei.

Petrecere 3 în 1 în Oxigen
Reprezentanţii clubului lansează în această seară o nouă propunere, care va deveni o obişnuinţă pentru fiecare seară de vinery. Sub denumirea de „3 în 1 party“, trei tematici diferite vor fi comprimate într-o singură petrecere. Este vorba despre student party, retro party şi free drinks, iar Dj Simy va avea grijă ca atmosfera să fie una cu totul specială.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite