Sibiu: Recomandări de week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Recomandări de week-end
Sibiu: Recomandări de week-end

„Adevărul de Seară“ vă propune câteva locuri în care vă puteţi distra în aceste zile.

Dj Project în Kapital
După ce au declarat seara de joi drept seara studenţilor, reprezentanţii clubului Kapital continuă şi în această seară seria evenimentelor speciale, dedicate tinerilor care trec pragul clubului. Invitatul special al acestei seri este DjProject, care promite un concert de zile mari, alături de Claudia Cream. Distracţia va continua până în zori. Preţul unui bilet este de 10 lei. 

„Rigoletto“ , la Casa de Cultură a Sindicatelor
Cel mai aşteptat eveniment din cadrul Festivalului Internaţional al Artei lirice, va fi prezentat publicului dumincă seara, de la ora 19.00. Opera Naţională din Bucureşti şi Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu vor pune în scenă „Rigoletto“, de Giuseppe Verdi. Preţul unui bilet este de 20 de lei, iar elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de reduceri de 50%.

Autori din şapte ţări la Festivalul „Oskar Pastior“
În perioada 1-3 octombrie, Sala Thalia găzduieşte cea de-a treia ediţie a Festivalului Internaţional de Poezie „Oskar Pastior“, festival organizat în memoria poetului german, care s-a născut la Sibiu, în anul 1927. La dezbaterile şi prezentările din aceste zile vor participa 13 autori din şapte ţări europene. E.D.

Expoziţie de fotografie stereoscopică
Asociaţia Conexiuni şi Fotoclubul Orizont vă invită în perioada 1-15 octombrie  în sala de expoziţii a Primăriei Municipiului Sibiu, să păşiţi în timp şi spaţiu într-o expoziţie inedită de fotografie stereoscopică. Imaginile expuse vor putea fi “citite” cu ochelari speciali, asemeni celor folosiţi pentru vizionarea filmelor 3D în cinematografe, ochelari care vor fi puşi la dispoziţie vizitatorilor de organizatori.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite