Sibiu: Recomandări de week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Recomandări de week-end
Sibiu: Recomandări de week-end

„Adevărul de Seară“ vă propune câteva locuri în care vă puteţi petrece acest sfârşit de săptămână.

Carnaval în Kapital Club

Masti de carnaval, dansatori vestiti si o atmosfera incendiara.Asta vă propune reprezentanţii clubului Kapital pentru această seară, în cadrul unei petreceri care va începe imediat după apusul soarelui şi va până la răsărit. Distracţia va fi completată de un concert live, susţinut de Andreea Bănică

Distracţie în Liquid-ul
După câteva luni în care a fost închis pentru renovări, unul dintre cele mai „de fiţe“ cluburi din oraş se redeschide în această seară, iar organizatorii promit o seară plină de surprize şi distracţie. Petrecerea nu se va opri însă după această seară, astfel că mâine seară, sibienii care vor trece pragul clubului vor avea ocazia să o vadă pe Loredana, într-un concert de zile mari.

Sute de maşini la Salonul Auto

Pasionaţii de maşini puternice mai au la dispoziţie încă două zile pentru a vizita salonul auto deschis în centrul oraşului. Peste 125 de modele de autoturisme de la 20 de producători şi importatori din ţară şi străinătate îşi prezintă modelele în aceste zile, în cadrul evenimentului denumit „Maşinăria“. Intrarea este liberă.

Prezentare de modă
Unul dintre cei mai cunoscuţi creatori de modă din ţară va poposi duminică în Sibiu, pentru o prezentare de modă ce va avea loc în clubul Kapital. Adrian Oianu ajunge la Sibiu cu cea mai nouă colecţie, care va încânta publicul sibian începând cu ora 23.30. Accesoriile şi încălţămintea vor fi asigurate de Roxana Davidescu şi Smiley Shoes.

Expoziţie de icoane
44 de icoane pe sticlă care stau mărturie a credinţei creştin-ortodoxe din miezul Transilvaniei din ultimele trei secole pot fi admirate în acest week-end la Casa Albastră, în cadrul expoziţiei „Icoana, simbol al ortodoxiei“. Expozoţia a fost realizată de reprezentanţii Muzeului Astra, în colaborare cu cei de la Brukenthal.

Tramvaiul „Popescu“ vă invită la teatru
La cererea publicului sibian, reprezentanţii Teatrului Naţional „Radu Stanca“ au decis să prezinte şi în această stagiune unul dintre cele mai iubite spectacole. În regia lui Gavriil Pinte, „Un tramvai numit Popescu“, spectacolul se joacă mâine şi poimâineîn tramvaiul Sibiu-Răşinari, de la ora 14.00. Preţul unui bilet este de 20 de lei. 

O istorie a vânătorii, în expoziţie
Galeria de Artă Contemporanp vă invită şi în acest week-end să vizitaţi expoziţie „ Visul Dianei- o istorie a vânătorii în colecţiile muzeului. Expoziţia oferă o ilustrare a ipostazelor vânătorii, de la referatul biblic şi condiţia omului preistoric la miturile antichităţii, ajungând în vremurile moderne prin atribuirile sociale şi conotaţiile sportive.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite