Sibiu: Recomandări de week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Recomandări de week-end
Sibiu: Recomandări de week-end

„Adevărul de Seară” vă propune câteva locuri în care puteţi să vă distraţi în acest sfârşit de săptămână.

„Othello“, în paşi de balet
Casa de Cultură a Sinicatelor găzduieşte în această seară, de la ora 19.00, spectacolul de balet „Othello“, după Shakespeare. Piesa va fi prezentată de elevi ai şcolilor de balet din Cluj şi Bucureşti, preţul unui bilet fiind de 10 lei. Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de o reducere de 50%.

Expoziţie despre istoria vânătorii
197 de lucrări de pictură europeană şi românească, stampe, obiecte de artă decorativă, trofee şi accesorii de vânătoare pot fi admirate, începând de astăzi, la Galeria de Artă Contemporană, în cadrul expoziţiei „Visul Dianei“. Diferitele ipostaze ale vânătorii, reunite în cadrulunei singure expoziţii, vor putea fi admirate până în data de 8 noiembrie.

Dj Andy în Kapital
Dacă e sfârşit de săptămână, e distracţie în clubul Kapital. Invitaţii speciali ai acestei seri sunt Dj Andy şi Stella, care vor susţine un concert live în faţa publicului sibian. Cei doi vor ajunge în clubul sibian la miezul nopţii, iar cei care vor să îi vadă şi să se distreze alături de ei vor trebui să plătească 10 lei.

Debut de stagiune la Gong
Prima piesă prezentată de actorii teatrului Gong în cadrul stagiunii 2009-2010 va fi pusă în scenă duminică, începând cu ora 11.00. „Visul unei nopţi de vară“, în adaptarea lui Bogdan Drăgulescu, este un spectacol mixt, cu actori, elemente de animaţie şi păpuşi supradimensionate, care se adresează publicului tânăr. Preţul unui bilet este de 6 lei.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite