Sibiu: Recomandări de week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Recomandări de week-end
Sibiu: Recomandări de week-end

Dacă nu plecaţi din Sibiu în acest week-end, "Adevărul de Seară" vă aduce câteva propuneri pentru petrecerea timpului liber.

MÂINE
Ludovic Vendi mixează în Cotton

Cea de-a patra ediţie „Conversions” îl prezintă, pentru prima dată în România, pe unul dintre cei mai buni producători de techno ai momentului, Ludovic Vendi. Alături de acesta, sibienii care vor ajunge în Cotton îi vor putea vedea şi pe Adi Dumitra şi Toygun, care promit un show de excepţie. Preţul unui bilet este de 10 lei.

Week-end
Târg de haine la Transilvania

Sibienii care vor să îşi schimbe garderoba o pot face în acest week-end dacă ajung în parcarea Sălii Transilvania, acolo unde se desfăşoară o nouă ediţie a târgullui de îmbrăcăminte şi încălţăminte Expotextil. Târgul va fi deschis până duminică, la ora 16.00.

Duminică
Istoria pompierilor, gratis la Muzeul de Istorie

Muzeul de Istorie „Casa Altemberg” a inaugurat ieri o expoziţie dedicată pompierilor sibieni. Expoziţia “Din Istoria Pompierilor Sibieni” a fost organizata de muzeograful Aurelia Cozma şi va putea fi vizitată gratuit duminică, cu ocazia Zilei Pompierilor.

MÂINE
Concerte la Sala Thalia

Cel de-al doilea concert din cadrul stagiunii filarmonicii de Stat din Sibiu va avea loc mâine seară, începând cu ora 19.00. Pe scena Sălii Thalia vor urca Konstantin Lifscitz, la pian şi Eugene Ugorski, la vioară.  Preţul unui bilet este de 10 lei, iar elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50% reducere.

Mâine
Jazz classic pe scena teatrului Gong

Iubitorii muzicii jazz vor avea parte, mâine seară, de un concert de excepţie al americanilor din cvartetul “Ari Roland”. Concertul, care face parte din cadrul festivalului “Muzica deasupra frontierelor”, va începe la ora 20.00, la Teatrul Gong, accesul publicului fiind liber.

WEEK-END
Obiecte de cult la Muzeul Astra

Cristelniţe din secolele XV-XIX, un fragment de altar de secol XVIII, steaguri memoriale şi multe alte obiecte de cult pot fi admirate în acest week-end în cadrul expoziţiei “Biserici evanghelice din Transilvania. Spaţiul sacral în perspectiva timpulu”. Expoziţia mai poate fi vizitată până duminică seara, la ora 18.00, la Casa Artelor.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite