„Rechinii“ au fost taxaţi de poliţişti şi inspectori ai primăriei Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de taximetrişti au fost verificaţi în această dimineaţă de poliţiştii de la rutieră , dar şi se specialişti din cadrul biroului de autorizări din cadrul Primăriei Sibiu.

Acţiunea  se desfăşoară în Sibiu şi Mediaş. Mai multe echipe de poliţişti însoţiţi de inspectori de la primăria Sibiu şi Mediaş au ieşit în staţiile de taxi pentru a verifica autenticitatea, dar mai ales, existenţa autorizaţiilor, atestatelor şi permiselor de conducere ale taximetriştilor.

Aşa au descoperit oamenii legii o mulţime de şoferi de taxi care daui dovadă de mult tupeu. Unul dintre cei controlaţi a reuşit să uimească poliţiştii. Nu doar că nu avea atestat profesional care să îi confere dreptul de a profesa în domeniul taximetriei, dar nu avea nici permis auto, iar vizita medicală nu era actualizată. Nu de alta, dar examenul medical sigur l-ar fi picat pentru că bărbatul face dializă. Şi totuşi, neregulşile soferului nu se opresc aici. Culmea  e că bărbatul este trimis în judecată pentru înşelăciune. „Permisul e suspendat de trei săptămâni, iar înşeklăciunea e pentru că am emis file CEC fără acoperire“, mărturiseşte degajat şi calm taximetristul Ioan Ştirbeţ.

Taximetriştii ilegali au fost amendaţi cu sume cuprinse între o mie şi 5.000 de lei.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite