Răzvan Lucescu: „Am meritat victoria la Sibiu. Voința va mai încurca și alte echipe bune în afară de Steaua sau Pandurii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Momentul în care arbitrul Istvan Kovacs a fluierat finalul partidei de la Sibiu, dintre Voinţa şi Rapid, scor 0-1, a declanşat bucuria în tabăra giuleştenilor. Cel mai fericit a fost antrenorul Răzvan Lucescu, care şi-a manifestat public fericirea, spre nemulţumirea fanilor gazdă.

A fost o perioadă destul de complicată pentru noi, cu meciuri tari. Venim după un meci în care am fost solicitaţi la maxim şi acum am disputat o partidă după trei zile. Pe de altă parte, ştiam că Sibiul este o echipă care se agaţă la fiecare fază, cu o pregătire fizică bună.

Răzvan s-a exteriorizat şi-n faţa jurnaliştilor. „Normal că am avut emoţii, dar bucuria noastră este foarte mare, ne-am gândit mult la cele treipuncte. Din punctul meu de vedere, am fost pregătiţi pentru această luptă, mai ales că veneam la trei zile după un meci extrem de dificil cu PSV Eindhoven. Sunt mulţumit şi pentru că jucătorii care au intrat pe teren şi-au ajutat echipa, ceea ce arată că există un spirit bun la echipă, o unitate, elemente extrem de importante la o echipă care se bate la titll“, a spus Răzvan.

Chestionat în legătură cu scandalul din arbitraj, Lucescu jr a replicat: „Nu sunt eu ăla nebun care a încercat să sublinieze ce s-a întîmplat la meciul Braşovului, al CFR-ului... Se întâmpla ceva în tot fotbalul românesc. Dar, deocamdată, nu vreau să comentez mai multe despre scandalul de la DNA“.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite