Răsar sensuri giratorii la podul Viola şi la Balanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările pe două dintre cele mai importante şantiere continuă în următoarea perioadă.

CITIŢI ŞI:

Indicatoare noi de orientare şi pentru turişti la Sibiu

Trasee modificate la autobuzele din municipiul Sibiu

Pe strada Rusciorului continuă lucrările la intersecţia acestei străzi cu Podul Virola, unde va fi creat un nou sens giratoriu. Pe această porţiune s-a lucrat în ultimele două săptămâni pe două dintre cele patru benzi, adică s-a conturat jumătate din sensul giratoriu. În prezent se lucrează la aşternerea pietrei sparte şi montarea noilor borduri. Odată cu finalizarea acestei porţiuni, lucrările de pe strada Rusciorului vor fi aproape de finalizare pe porţiunea strada Lungă- strada Râului şi vor demara lucrările pe ultimul tronson al străzii, dintre strada Lungă şi strada Eschil. Un nou sens giratoriu va fi conturat la intersecţia străzii Calea Guşteriţei din dreptul Balanţa. Lucrările sunt efectuate de DPC şi se doreşte prin această modificare a intersecţiei o mai mare fluenţă şi siguranţă a traficului întro zonă destul de tranzitată.

Siretului şi Bielz în linie dreaptă
Pe strada Siretului s-a lucrat până în prezent pe tronsonul dintre Calea Cisnădiei şi Intrarea Siretului. Carosabilul este la nivel de piatră spartă, se lucrează la betonarea trotuarelor şi la amenajarea de parcări verzi. DPC continuă lucrările pe strada Câmpului, pe drumurile secundare 3 şi 7 din Zona Industrială Vest şi pe strada Târgul Fânului.
Pe strada Verzăriei lucrările la infrastructura de drum se apropie de finalizare. Carosabilul este gata de asfaltare, fiind la nivel de piatră spartă iar trotuarele sunt şi ele gata de aşternerea asfaltului, fiind la nivel de beton.
Pe strada E. A. Bielz se va turna săptămâna viitoare ultimul strat asfaltic, cel de uzură, şi vor fi ridicate la cotă restul de cămine. Astfel strada va fi complet finalizată.


Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite