Radarele împânzesc drumurile naţionale din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

De astăzi şi până la jumătatea lunii septembrie, poliţiştii rutieri vor desfăşura o amplă campanie pentru reducerea numărului de accidente pe cele două sectoare de drum naţional care tranzitează judeţul.

Citiţi şi:

Peste 4.000 de şoferi au suflat în etilotest,săptămâna trecută

Poliţiştii rutieri,instruiţi să nu mai manifeste „aroganţă” când sunt în trafic


Poliţiştiii rutieri spun că zilele cu cele mai multe accidente grave, pe sectoarele de drum naţional din judeţ,  sunt cele de duminică şi luni, iar zonele cu risc accidentogen sunt Avrig-Porumbacu, Şelimbăr, Cristian şi Sălişte.

Pentru a reduce numărul evenimentelor rutiere, de astăzi şi pînă la jumătatea lunii septembrie, 7 radare vor supraveghea zilnic drumurile naţionale, iar în zilele în care sunt programate acţiuni tematice ale poliţiei rutiere numărul aparatelor creşte la 12.
Tot pentru creşterea gradului de siguranţă pe DN 1, se are în vedere montarea unor separatoare de sens între punct control Veştem şi municipiul Sibiu, pe o porţiune de aproximativ 14 kilometri. 

“Este vorba de separatoare mecanice de sens cum aţi văzut de DN 1 între Ploieşti şi Bucureşti. Sunt nişte parapeţi din beton care sunt prevăzuţi şi cu diverse elemente de semnalizare optică şi reflectorizantă”, spune inspectorul Bogdan Maxim, şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite