Pustai l-a demis pe Sabău de la Tg Mureş: "Îmi pare rău că a renunţat. E trist că Sabău a demisionat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenorul mureşenilor, Ioan Ovidiu Sabău
Antrenorul mureşenilor, Ioan Ovidiu Sabău

Antrenorul Mediaşului şi-a arătat dezamăgirea că Sabău a plecat de la Mureş, chiar după un meci împotriva echipei sale. Gaz Metan a învins luni seară cu 2-1 pe FCM Tg Mureş. Imediat după meci Sabău a anunţat că demisionează. "Lucrurile nu merg bine aici şi pentru binele echipei am decis să plec. Decizia e definitivă", a spus Sabău.

CITIŢI ŞI:

Antrenorul Voinţei Sibiu: „Ne luptăm cu Petrolul, cu Concordia Chiajna, cu Mioveniul şi cu Ceahlăul pentru evitarea retrogradării”

Voința Sibiu eliminată de CS Otopeni în Cupa României. Gaz Metan a învins la Brăila

Sabău a fost deranjat și de unele decizii ale arbitrului Ad. Cojocaru din Galați, el considerând că ambele goluri ale Mediașului s-au înscris după poziții de ofsaid, el reclamând și un penalty neacordat.

"Mediaşul a câştigat după două goluri marcate din ofsaid şi după o fază în urma căreia nu am primit penalty, la Cavalli. Am fi meritat un punct, pentru că am jucat în 10 oameni. Acesta a fost ultimul meci la FCM Târgu Mureş. Le dau dreptate celor din conducere că este vina mea. Am reuşit foarte puţin. Am pus mult suflet... Nu a mers şi acum trebuie să vină altcineva", a spus Ioan Ovidiu Sabău la Fanatik Show, pe DigiSport. Sabău a spus că "arbitrajul din această seară poate să fie o compensaţie pentru ce s-a scris în ultimele zile. Echipa asta a fost doar dezavantajată".

Ioan Ovidiu Sabău a devenit antrenor principal la FCM Tg. Mureș în septembrie 2010. Înainte, el a antrenat pe ”U” Cluj (2000), Gaz Metan Mediaș (2003-2005), Gloria Bistrița (2005-2009) și FC Timișoara (2009-2010).

Pustai regretă plecarea Moţului

Antrenorul medieşenilor, a delarat la conferinţa de presă de la finele meciului că este bucuros pentru victoria echipei sale şi că îi pare rău că Sabău a demisionat.

"A fost un meci greu şi am tremurat pe final pentru victorie, asta şi pentru că ne-am jucat cu ocaziile. Este trist că Neluţu Sabău a demisionat. Am fost şi voi rămâne prieten cu el şi după această demisie. Îmi pare rău că a renunţat. Poate pentru sănătatea lui e bine pe undeva că a plecat, pentru că noi antrenorii avem o viaţă destul de zbuciumată", a spus Pustai.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite